|
|
|
|
 

Specificaties

Op deze pagina vind je een overzicht van specificaties van de producten, partners, software en hardware die gebruikt worden om de producten en diensten aan te kunnen bieden.
Wanneer je vraag er niet tussen staat kun je altijd een e-mail sturen. Voor uitgebreidere antwoorden op technische vragen kun je ook eens kijken in onze knowledgebase.

DirectAdmin

Plesk
Controlpanel

Met een control panel kunt via uw internetbrowser uw hostingaccount beheren. Het control panel is als het ware de centrale van waaruit u alles kunt regelen. Van het aanmaken van e-mailadressen, het uploaden van bestanden tot het bekijken van de statistieken van uw website.

Registreerenbeheerje maakt gebruik van twee verschillende controlpanels. DirectAdmin en Plesk staan in Nederland in de top 3 van meest gebruikte controlpanels.
Operating System Software

Onze servers zijn voornamelijk voorzien van linux besturingssystemen. Dit heeft onder andere te maken met de stabiliteit en eindeloze mogelijkheden. Kijk op bijvoorbeeld wikipedia voor meer informatie over Debian of CentOS.

Wanneer je een ASP (.Net) pakket afneemt, is het besturingssysteem bij ons altijd Windows. Wanneer je een PHP pakket afneemt, heb je de mogelijkheid om te kiezen voor Windows of linux. Dit wordt beschreven bij de pakketkeuzen tijdens het bestellen van een hostingpakket.

Bij zowel linux als Windows hostingpakketten is de mogelijkheid om gebruik te maken van MySQL databases. Dit is een van de meest gebruikte database-engines die voor een website gebruikt wordt.
Mocht je twijfels hebben over de keuze, kun je altijd even contact met ons opnemen.
Debian
CentOS
MySQL

TransIP
SIDN
Bnamed
Domeinnamen

Om professioneel naar buiten te treden is het hebben van een website en daarbij horende e-mailadressen bijna niet meer weg te denken. Hiervoor kun je een eigen domeinnaam vastleggen die je vervolgens kunt koppelen aan je hostingpakket. Dit is vaak een naam die je makkelijk kunt onthouden, iets vertelt over de inhoud van de website of vaak is het een (familie)naam. Welke naam je ook kiest, deze registreren wij bij de instantie die deze namen beheerd.

Voor een .nl domeinnaam zorgt SIDN voor het beheer en bij een .com domeinnaam zorgt ICANN hiervoor.

Om deze domeinnamen te kunnen registreren maken wij gebruik van partners zoals TransIP en Bnamed. Met deze solide partijen hebben wij reeds jarenlange ervaring en goede relatie opgebouwd.
Op die manier heeft u tevens een mooi e-mail adres dat niet providerafhankelijk is.
Hardware

De hardware waarop je website staat is alleen van topkwaliteit! Er wordt namelijk gebruik gemaakt van Dell, Cisco en APC.

Dell wordt gebruikt voor de servers. Dell is reeds enkele jaren de vaste hardware leverancier en onderscheid zich door de combinatie van o.a. snelle leveringen, scherpe prijzen en uitstekende service.
Voor cruciale apparatuur is het vaak mogelijk een 4-uur service contract af te sluiten zodat eventuele defecte componenten snel vervangen kunnen worden.

De overige (netwerk)apparatuur wordt verzorgd door Cisco en APC. Cisco staat bekend om zijn stabiele switches en routers met talloze instelmogelijkheden. Op deze manier is het mogelijk om een optimale verbinding aan te bieden.
Cisco
Dell
APPC